RALLY-TOKO

Rally-tokon rotumestaruuskisan säännöt 

Rally-tokon rotumestaruuskilpailuun saa ottaa osaa koirakko, jonka omistaja on vakituisesti Suomessa asuva ja Kultainen Rengas- Golden Ring GR ry:n jäsen. Rotumestaruuskilpailussa jaetaan Rally-tokomestari-titteli. 

Rally-tokomestaruuden voittaa mestariluokassa eniten pisteitä (kuitenkin vähintään 70 pistettä) saavuttanut koirakko. Mestarititteliä ei jaeta, mikäli yksikään mestariluokan koirakko ei saa vähintään 70 pistettä. Lisäksi palkitaan paras ALO, AVO ja VOI koira (vähintään hyväksyttyyn tulokseen oikeuttavilla pisteillä).  

Jos koirakot saavuttavat tasapisteet, voittaja on se koirakko, jolla on nopeampi aika. Mikäli koirilla myös aika on sama, rotumestariksi ja/tai luokkansa parhaana palkitaan molemmat.  

Joukkuemestaruus (alueyhdistys- ja kenneljoukkueet) 

Joukkueessa voi olla 3-5 koiraa, joista vähintään 2 ALO/AVO -koiraa ja vähintään 1 VOI/MES -koiraa, molempiin mahdollisuus 1 varakoiraan. 

Tuloksiin otetaan huomioon kahden parhaan ALO/AVO-koiran tulokset ja parhaan VOI/MES-koiran tulokset. Tulosten mennessä tasan ratkaisee korkeimmassa luokassa tehty tulos, tarvittaessa aikavertailulla.