JÄSENEKSI

Kultaistennoutajien rotujärjestön jäsenenä olet osa yli 4000 kultaisenomistajan joukkoa, joka haluaa yhdistykseen kuulumalla tukea sen toimintaa ja nauttia jäseneduista.
 
Jäsenenä saat muun muassa neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Golden Ring-lehden, etusijan yhdistyksen koulutuksiin ja kokeisiin sekä etusijapaikan yhdistyksen kesäleirille. Lisäksi yhdistyksen eri lajien toimihenkilöt ja toimikuntalaiset antavat mielellään neuvontaa niin arjen, kasvatuksen kuin eri harrastustenkin parista.
 
Jäsenmaksulla tuet yhdistyksen toimintaa, joka perustuu pääosin jäsenmaksutuloihin sekä vapaaehtoistyöhön. Jäsenyytemme on ns. juokseva; maksaessasi jäsenmaksun elokuussa, on jäsenmaksu kaikkine etuineen voimassa seuraavan vuoden elokuuhun saakka.

 

JÄSENEKSI liittyvä täytä tästä linkistä avautuva lomake


PERHEJÄSENEKSI voi liittyä ainoastaan, mikäli samassa osoitteessa asuu yhdistyksen varsinainen jäsen; perhejäsenelle ei lähetetä lehteä. Täytä tästä linkistä avautuva lomake

 

Tervetuloa aktiiviseen yhdistykseemme!
 
Muistathan myös päivittää muuttuneet tietosi jäsensihteerille. Helpoiten tämä tapahtuu ilmoittamalla muuttuneet tiedot sähköpostitse, ja viestiin tulee liittää jäsentietojen (nimi, jäsennumero) lisäksi sekä vanha että uusi osoite, jotta tiedot varmasti päivittyvät oikealle henkilölle.

Jäsensihteeri, Heini Fingerroos, jasensihteeri (at) goldenring.fi, puh. 040 935 3035 (tai 040 596 3634 yhdistyksen pj)

Yhteydenotot mielellään arkisin klo 17.00 - 21.00 välisenä aikana. Jos ei heti vastaa, niin kokeile myöhemminen uudelleen (jäsensihteeri tekee vuorotyötä).

 

KASVATTAJIEN ILMOITTAMAT PENTUEJÄSENET 

Kasvattajat voivat liittää pennunostajan Kultainen Rengas - Golden Ring GR ry:n yhdistyksen jäseneksi mukaan täyttämällä Jäseneksi-lomakkeen uuden pennun omistajan tiedoilla ja maksamalla GR jäsentilille pentuejäsenyyden (kotimaassa 10 euroa/jäsen, ulkomailla 20 euroa/jäsen). 

Kasvattajien maksamat pentuejäsenmaksut, EI MUITA MAKSUJA TÄLLE TILILLE!

OP FI81 5710 0420 2602 26 (OKOYFIHH)

VIITE: 60118

 

Miten siis toimin? 
1.) Maksa pentuejäsenet, esim. viisi uutta jäsentä -> 50 euroa jäsentilille

2.) Täytä jokaisesta uudesta pentuejäsenestä tästä linkistä avautuva lomake

3.) Muistathan täyttää ”Liittävän kasvattajan nimen, kennelnimen ja pentueen syntymäajan sekä maksajan, jos maksajan nimi on eri kuin kasvattajan nimi”, jotta pentuejäsenyys on helpompi käsitellä.

Jäsenrekisteriohjelma ilmoittaa maksajan nimen ja viitenumeron 60118 sekä maksetun summan jäsensihteerille. Jäsensihteerin on helppo yhdistää maksut ja liitetyt uudet jäsenet, jos maksajan nimi on sama kuin kasvattajan nimi. Silloin ei tarvitse lähettää kuittia sähköpostitse. Jos maksu on suoritettu eri nimisen henkilön tililtä tai esim. Koiratili- nimiseltä tililtä, on jäsenyyksien kohdistaminen vaikeampaa ja lisääthän silloin maksajan nimen jäsenhakemuslomakkeelle.

4.) Jäseneksi liitetty saa vahvistuksen omaan sähköpostiin. Jos pennun ostaja ei halua liittyä jäseneksi, hän voi kieltäytyä, muutoin hän hyväksyy tarjotun jäsenyyden seuraavaksi 12 kuukauden ajaksi.

           
Paperilomakkeita voi edelleen täyttää ja lähettää postitse jäsensihteerille. muistathan ottaa paperilomakkeisiin uusilta jäseniltä allekirjoitukset, jos he haluavat liittyä jäseniksi. Tarkistathan lomakkeita lähettäessäsi tarkista, että sinulla on yhteystiedot nykyiselle jäsensihteerille.

 

JÄSENEKSI LIITTYMINEN ON HELPPOA -  TÄYTÄ TÄSTÄ  JÄSENHAKEMUS.

Saat liittymistä seuraavana kuukautena ensimmäisen jäsenmaksulaskusi, jonka maksamalla vahvistat jäsenyytesi.

 

JÄSENMAKSUT 2022

  • Varsinainen jäsen, Suomi 28 eur

  • Varsinainen jäsen, ulkomaat 38 eur (sis. 10 eur lehden postitusmaksua)

  • Liittymismaksu 3 eur

  • Perhejäsen 4 eur /vuosi

  • Pentuejäsenmaksu 10 eur