JÄSENEKSI

Kultaistennoutajien rotujärjestön jäsenenä olet osa yli 4000 kultaisenomistajan joukkoa, joka haluaa yhdistykseen kuulumalla tukea sen toimintaa ja nauttia jäseneduista.
 
Jäsenenä saat muun muassa neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Golden Ring-lehden, etusijan yhdistyksen koulutuksiin ja kokeisiin sekä etusijapaikan yhdistyksen kesäleirille. Lisäksi yhdistyksen eri lajien toimihenkilöt ja toimikuntalaiset antavat mielellään neuvontaa niin arjen, kasvatuksen kuin eri harrastustenkin parista.
 
Jäsenmaksulla tuet yhdistyksen toimintaa, joka perustuu pääosin jäsenmaksutuloihin sekä vapaaehtoistyöhön. Jäsenyytemme on ns. juokseva; maksaessasi jäsenmaksun elokuussa, on jäsenmaksu kaikkine etuineen voimassa seuraavan vuoden elokuuhun saakka.
 
Halutessasi liittyä jäseneksi täytä tästä linkistä avautuva lomake . Huom! Perhejäseneksi voi liittyä ainoastaan, mikäli samassa osoitteessa asuu yhdistyksen varsinainen jäsen; perhejäsenelle ei lähetetä lehteä.
 
Tervetuloa aktiiviseen yhdistykseemme!
 
Muistathan myös päivittää muuttuneet tietosi jäsensihteerille. Helpoiten tämä tapahtuu ilmoittamalla muuttuneet tiedot sähköpostitse, ja viestiin tulee liittää jäsentietojen (nimi, jäsennumero) lisäksi sekä vanha että uusi osoite, jotta tiedot varmasti päivittyvät oikealle henkilölle.

Jäsensihteeri

Annukka Ahola

jasensihteeri (at) goldenring.fi, puh. 040 413 5512

Yhteydenotot mielellään arkisin klo 17.00 - 21.00 välisenä aikana. Jos ei heti vastaa, niin kokeile myöhemminen uudelleen (jäsensihteeri tekee vuorotyötä.)

JÄSENEKSI LIITTYMINEN ON HELPPOA -  TÄYTÄ TÄSTÄ  JÄSENHAKEMUS.

Saat liittymistä seuraavana kuukautena ensimmäisen jäsenmaksulaskusi, jonka maksamalla vahvistat jäsenyytesi.

 

JÄSENMAKSUT 2020

  • Varsinainen jäsen, Suomi 28 eur

  • Varsinainen jäsen, ulkomaat 38 eur (sis. 10 eur lehden postitusmaksua)

  • Liittymismaksu 3 eur

  • Perhejäsen 4 eur /vuosi

  • Pentuejäsenmaksu 10 eur