JÄSENEKSI

Kultaistennoutajien rotujärjestön jäsenenä olet osa yli 4000 kultaisenomistajan joukkoa, joka haluaa yhdistykseen kuulumalla tukea sen toimintaa ja nauttia jäseneduista.
 
Jäsenenä saat muun muassa neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Golden Ring-lehden, etusijan yhdistyksen koulutuksiin ja kokeisiin sekä etusijapaikan yhdistyksen kesäleirille. Lisäksi yhdistyksen eri lajien toimihenkilöt ja toimikuntalaiset antavat mielellään neuvontaa niin arjen, kasvatuksen kuin eri harrastustenkin parista.
 
Jäsenmaksulla tuet yhdistyksen toimintaa, joka perustuu pääosin jäsenmaksutuloihin sekä vapaaehtoistyöhön. Jäsenyytemme on ns. juokseva; maksaessasi jäsenmaksun elokuussa, on jäsenmaksu kaikkine etuineen voimassa seuraavan vuoden elokuuhun saakka.
 
Halutessasi liittyä jäseneksi täytä tästä linkistä avautuva lomake . Huom! Perhejäseneksi voi liittyä ainoastaan, mikäli samassa osoitteessa asuu yhdistyksen varsinainen jäsen; perhejäsenelle ei lähetetä lehteä.
 
Tervetuloa aktiiviseen yhdistykseemme!
 
Muistathan myös päivittää muuttuneet tietosi jäsensihteerille. Helpoiten tämä tapahtuu ilmoittamalla muuttuneet tiedot sähköpostitse, ja viestiin tulee liittää jäsentietojen (nimi, jäsennumero) lisäksi sekä vanha että uusi osoite, jotta tiedot varmasti päivittyvät oikealle henkilölle.

Jäsensihteeri

Saila Avaz, Ala-Tonttilakatu 9 a 32, 15170 Lahti

jasensihteeri(at) goldenring.fi, puh. 040 585 2856

Yhteydenotot mielellään arkisin klo 16.00 - 20.00 välisenä aikana

JÄSENEKSI LIITTYMINEN ON HELPPOA -  TÄYTÄ TÄSTÄ  JÄSENHAKEMUS.

Saat liittymistä seuraavana kuukautena ensimmäisen jäsenmaksulaskusi, jonka maksamalla vahvistat jäsenyytesi.

 

JÄSENMAKSUT 2018

  • Varsinainen jäsen, Suomi 27 eur

  • Varsinainen jäsen, ulkomaat 37 eur (sis. 10 eur lehden postitusmaksua)

  • Liittymismaksu 3 eur

  • Perhejäsen 4 eur /vuosi

  • Pentuejäsenmaksu 10 eur