Golden Ringin Vuoden koira 2018 -palkintojen hakeminen

22.11.2018

Golden Ringin Vuoden koira 2018 -palkintojen hakeminen

 

Vuoden kaunein, Vuoden kaunein veteraani, Vuoden Näyttelykoirakasvattaja, Vuoden Metsästyskoirakasvattaja, Vuoden Aktiivikasvattaja, Vuoden Jalostuskoira, eri harrastuslajien Vuoden tulokas ja Vuoden kultainen -palkinnot sekä SuperGolden-palkinto ovat jälleen jaossa. Palkintoja tulee anoa sähköisellä lomakkeella viimeistään 31.12.2018. Tulokset julkaistaan yhdistyksen internetsivuilla ja facebookissa heti kun tulokset ovat selvillä, kuitenkin viimeistään tammikuun loppuun mennessä. SuperGolden 2018 julkaistaan kuitenkin vasta vuoden 2019 ensimmäisessä lehdessä.

 

Vuosittainen kilpailukausi on 1.1. - 31.12. Koiran tulee olla suomalaisomistuksessa, ainakin yhden omistajan tulee olla Kultainen Rengas - Golden Ring GR ry:n jäsen ja koiranon oltava rodultaan kultainennoutaja.

 

Harrastuslajien tulokaspalkinto myönnetään vuosittain lupaavimmalle tulokkaalle, joka on aloittanut kilpailu-uransa kuluneena kalenterivuonna (mukaan ei lasketa NOU tai BH). Vuoden kultainen -palkinto jaetaan kunkin lajin parhaalle lajikohtaisen pisteytyksen mukaan.

Kopioita kilpailukirjoista ei tarvitse lähettää, ne pyydetään tarvittaessa erikseen (esim. tasapistetilanteessa).  Hakijoita pyydetään laskemaan sääntöjen mukaiset pisteet mahdollisuuksien mukaan valmiiksi.


Vuoden Koiriin liittyvät säännöt ja ohjeet löytyvät seuraavasta linkistä kukin laji omalta sivultaan: https://www.goldenring.fi/yhdistys/vuoden-kultainen-saannot-ja-palk/

 

Vuoden Kaunein -kilpailun pisteet saa helposti laskettua tallentamalla sivun lopussa olevan excelin omalle koneelle ja syöttämällä saavutetut tulokset taulukkoon ko. näyttelyn kohdalle.
 

Vuoden Kasvattajakilpailujen säännöt ja ohjeet löytyvät seuraavasta linkistä:

https://www.goldenring.fi/yhdistys/vuoden-kasvattaja-saannot-ja-pal/

 

Vuoden Jalostuskoiran säännöt löytyvät seuraavasta linkistä:

https://www.goldenring.fi/yhdistys/vuoden-jalostuskoira-saannot-ja-/

 

 

SuperGolden

Hallitus myöntää SuperGolden-erikoispalkinnon koiralle, joka on saavuttanut poikkeuksellista menestystä tai muuten merkittäviä asioita ja siten osoittanut olevansa monipuolinen kultainennoutaja.
Vuodesta 2013 lähtien SuperGoldenia valitessa on otettu huomioon myös aiempien vuosien saavutukset eli koira kokonaisuutena. Yhden kauden aikana hankitut useat tulokset eivät välttämättä ole pelkästään positiivinen asia, varsinakaan nuoren koiran kohdalla, sillä koiran liikaa prässäämistä tulee välttää. Lajissa/lajeissa menestyminen on tärkeämpää kuin lajien määrä. Myös yhdessä lajissa poikkeuksellisen hyvä menestyminen voi olla SuperGoldenin-tittelin arvoista. Myös jokin muu merkittävä teko jollain elämänalueella esim. huumekoira, opaskoira voi olla voiton perusteena. Pääpaino on koiran rodunomaisuudessa (rodunomainen luonne, ulkomuoto sekä harrastaminen).

Kerro, mitä olet tehnyt kultaisesi kanssa, ja mitä tuloksia mahdollisesti saavutitte.

Lähetä hakemus sihteeri Sonja Lahdenranta-Husulle (sihteeri@goldenring.fi) viimeistään 31.12.2018.

 

 

Jokaiselle lajille on oma lomakkeensa ja palkintoja haetaan vain sähköisellä lomakkeella. Mikäli hakemus ei syystä tai toisesta onnistu, yhteydenotot toivotaan ko. lajin lajivastaavalle tai osoitteeseen vuodenkoira@gmail.com ja otsikoksi laji, jota hakemus koskee. Näin viesti ohjautuu suoraan oikealle lajivastaavalle.

 

Linkit eri lajien hakemuslomakkeisiin:

 

AGILITY

http://goldenring.nettilomake.fi/form/3751

 

KOIRATANSSI

http://goldenring.nettilomake.fi/form/3752

 

MEJÄ

http://goldenring.nettilomake.fi/form/3753

 

NOME

http://goldenring.nettilomake.fi/form/3755

 

PK

http://goldenring.nettilomake.fi/form/3757

 

 

RALLY-TOKO

http://goldenring.nettilomake.fi/form/3758

 

 

TOKO

http://goldenring.nettilomake.fi/form/3759

 

 

VEPE

http://goldenring.nettilomake.fi/form/3760

 

 

VUODEN KAUNEIN

http://goldenring.nettilomake.fi/form/3761

 

VUODEN KAUNEIN VETERAANI

http://goldenring.nettilomake.fi/form/5297

 

KASVATTAJAT

http://goldenring.nettilomake.fi/form/3762

 

 

JALOSTUSKOIRA

http://goldenring.nettilomake.fi/form/3763

 

 

Liitteet