Kultainen Rengas – Golden Ring GR ry:n kevätkokous siirretään

23.3.2020

Geronimo Trophy kiertopalkinnon saavat Tuija Aaltonen ja Bell Oktave Bon Bon!
Geronimo Trophy kiertopalkinnon saavat Tuija Aaltonen ja Bell Oktave Bon Bon!

Kevätkokous siirretty

Maassamme vallitsevien poikkeusolosuhteiden, Suomen hallituksen linjausten ja Suomen Kennelliiton suosituksen mukaisesti Golden Ring GR ry:n hallitus on päättänyt siirtää yhdistyksen sääntömääräisen kevätkokouksen 5.4.2020 pidettäväksi myöhäisempänä ajankohtana. Suomen Kennelliitto on peruuttanut kaikki koiratapahtumat Suomessa 31.5.2020 saakka. Kevätkokous järjestetään yhdistyslain mukaisesti mahdollisimman pian, kun maamme olosuhteet sen sallivat. Jatkamme asiasta tiedottamista.

 

Kevätkokouksessa olisi perinteisesti palkittu Vuoden koirat ja kasvattajat, joten postitamme muistamiset heille kotia. Lisäksi tilaisuudessa oli tarkoitus jakaa Geronimo Trophy-kiertopalkinto. Palkinto jaetaan parhaan A- tai KV- koetuloksen saaneelle suomalaiselle kultaisellenoutajalle vuoden 2019 tulosten perusteella. Viime vuoden paras tulos oli NOME-A: A1 ja vara-SERT. Geronimo Trophy kiertopalkinnon saa siten tällä hienolla tuloksella Tuija Aaltonen ja Bell Oktave Bon Bon alias Nekku.

 

Muista kevään tapahtumista:
Kevään tapahtumista MH-Luonnekuvaus 25.-26.4.2020 Nurmijärvellä on peruttu, Jurvan WT-mestaruus vapulta 1.5.2020 siirretään uuteen ajankohtaan ja Golden Gundog weekend 2.-3.5.2020 peruutetaan.

Päädyimme peruuttamaan myös Joensuun 6.6.2020 erikoisnäyttelyn, koska emme voi vielä tietää, mikä on pandemian tilanne kesäkuussa mm. tuomareiden kotimaassa Iso-Britanniassa. Peruuttaminen tässä vaiheessa on parempi kuin viikkoa ennen näyttelyä.

Nuorten koirien koulutusviikonloppu 13.-14.6.2020 Keuruulla on herättänyt paljon mielenkiintoa. Tämän tapahtuman ja kesäkuun GR:n VEPE-mestaruuskokeen järjestämistä arvioidaan myöhemmin kevään kuluessa.

Hallitus