Hallitus tiedottaa

7.2.2017

Hallitus kokoontui 6.2.2017 Skypen välityksellä keskustelemaan ja päättämään ajankohtaisista asioista.

Yhdistyksellä on tällä hetkellä käytössään väliaikaiset nettisivut osoitteessa www.goldenring.fi. Vanhoja sivuja ei tulla enää palauttamaan käyttöön tietoturvaongelmien vuoksi. Uudet sivut ovat työn alla ja ne tullaan julkaisemaan mahdollisimman pian. Tarkkaa aikataulua valmistumiselle ei vielä ole.

Hallitus on toimikuntien ja työryhmien avulla tehnyt muutamia tarkennuksia ja muutoksia Vuoden Koira -kilpailun sääntöihin. Yleisistä kaikkia lajeja koskevista säännöistä poistuu kohta: Lisäpisteitä ei voi saada tuloksista, joita ei lasketa varsinaiseen palkintoon oikeuttavaan tulokseen. Palkinnot, joiden jakoperusteisiin on tullut muutoksia: Vuoden Kaunein, Vuoden kaunein Veteraani, Vuoden Nome-kultainen sekä Vuoden Toko-tulokas. Uudet säännöt julkaistaan kokonaisuudessaan yhdistyksen nettisivuilla.

Hallitus on hyväksynyt Petteri Hirvosen lahjoittaman kiertopalkinnon Geronimo Trophyn. Kiertopalkinto jaetaan kalenterivuosittain parhaan A- tai KV-koetuloksen saaneelle suomalaiselle kultaisellenoutajalle. Myös Geronimo Trophyn säännöt julkaistaan yhdistyksen nettisivuilla.

Kennelliitto järjesti vuosittaisen koulutus- ja luentotapahtuman KoiraExpon Vantaalla 4.-5.2.2017. Tänä vuonna yhdistyksen puolesta tapahtumaan osallistuivat Henna Laiho ja Tanja Tenhonen jalostustoimikunnasta sekä Katja Kuusela luonnetoimikunnasta.

Hallitus kokoontuu seuraavan kerran 6.3.2017.

Hallitus