Tiedote hallituksen järjestäytymiskokouksesta

4.1.2017

Oikein hyvää alkanutta vuotta 2017 kaikille!

Hallitus järjestäytyi eilen 3.1.

Yhdistyksen varapuheenjohtajaksi valittiin Vilma Reunanen ja sihteeriksi Sonja Lahdenranta-Husu. Samalla kokouksessa vahvistettiin toimikuntien jäsenet.

Vuonna 2017 toimikuntien kokoonpanot ovat:

Nou/Nome-toimikunta: Puheenjohtaja Helka Alanko, jäsenet: Tuija Aaltonen, Satu Ihalainen, Veikko Hankkila, Petteri Hirvonen, Timo Koskiahde ja Aija Kinnunen

Luonnetoimikunta: Puheenjohtaja Heli Väätäjä, jäsenet: Heidi Fontell, Carita Lifländer, Niina Luostarinen, Anna-Maija Siponkoski, Sari Pinomaa, Katja Kuusela, Anne Laukkanen, Minna Kesti ja Minna Levä

Jalostustoimikunta: Puheenjohtaja: Henna Laiho, jäsenet: Victoria Ahlström, Riikka Aholammi, Viveca Lahokoski, Katri Lehtonen, Vilma Reunanen ja Tanja Tenhonen.

Noutajakoirarotujen yhteistyötoimikuntaan nimettiin yhdistyksen edustajaksi Tuija Aaltonen ja varaedustajaksi Carita Lifländer.

Työryhmät kootaan tammikuun aikana. Työryhmät, alue- ja harrastuslajien yhteyshenkilöt vahvistetaan seuraavassa kokouksessa tammikuun lopussa. Esim. jos olet kasvattaja tai jalostusuroksen omistaja ja olet kiinnostunut toimimaan rodun hyväksi kasvattajatyöryhmässä, niin ole yhteydessä puheenjohtajaan puhelimitse 040 719 1033 tai sähköpostilla puheenjohtaja@goldenring.fi.

Ole yhteydessä myös jos olet mm. www-sivujen ylläpidosta, tapahtumien järjestämisestä tai yleensäkin toimintaan mukaan tulemisesta kiinnostunut. Yhdistyksessä tarvitaan aina uusia tekijöitä mukaan toimintaan!