VUODEN KOIRAT 2019

Golden Ringin Vuoden koira 2019 -palkintojen hakeminen

Vuoden kaunein, Vuoden kaunein veteraani, Vuoden näyttelykoirakasvattaja, Vuoden metsästyskoirakasvattaja, Vuoden aktiivikasvattaja, Vuoden jalostuskoira, eri harrastuslajien Vuoden tulokas ja Vuoden kultainen -palkinnot sekä SuperGolden -palkinto ovat jälleen jaossa. Palkintoja tulee anoa sähköisellä lomakkeella viimeistään 31.12.2019.

Tulokset julkaistaan yhdistyksen internetsivuilla ja FB:ssä heti kun tulokset ovat selvillä, kuitenkin viimeistään tammikuun 2020 loppuun mennessä. Supergolden 2019 julkaistaan kuitenkin vasta vuoden 2020 ensimmäisessä lehdessä.

Vuosittainen kilpailukausi on 1.1. - 31.12. Koiran tulee olla suomalaisomistuksessa, ainakin yhden omistajan tulee olla Kultainen Rengas - Golden Ring GR ry:n jäsen ja koiran on oltava rodultaan kultainennoutaja.

Harrastuslajien tulokaspalkinto myönnetään vuosittain lupaavimmalle tulokkaalle, joka on aloittanut kilpailu-uransa kuluneena kalenterivuonna (mukaan ei lasketa NOU tai BH). Vuoden kultainen -palkinto jaetaan kunkin lajin parhaalle lajikohtaisen pisteytyksen mukaan.

Kopioita kilpailukirjoista ei tarvitse lähettää, ne pyydetään tarvittaessa erikseen (esim. tasapistetilanteessa). Hakijoita pyydetään laskemaan sääntöjen mukaiset pisteet valmiiksi.

Vuoden Koiriin liittyvät säännöt ja ohjeet löytyvät seuraavasta linkistä kukin laji omalta sivultaan: https://www.goldenring.fi/yhdistys/vuoden-kultainen-saannot-ja-palk/

Vuoden Kaunein -kilpailun pisteet saa helposti laskettua tallentamalla sivun lopussa olevan excelin omalle koneelle ja syöttämällä saavutetut tulokset taulukkoon ko. näyttelyn kohdalle.

Vuoden Kasvattajakilpailujen säännöt ja ohjeet löytyvät seuraavasta linkistä:

Vuoden Jalostuskoiran säännöt löytyvät seuraavasta linkistä:

SuperGolden

Hallitus myöntää SUPERGOLDEN – erikoispalkinnon koiralle, joka on saavuttanut poikkeuksellista menestystä tai muuten merkittäviä asioita ja siten osoittanut olevansa monipuolinen kultainennoutaja.

Vuodesta 2013 alkaen SuperGoldenia valittaessa on otettu huomioon myös aiempien vuosien saavutukset eli koira kokonaisuutena. Yhden kauden aikana hankitut useat tulokset eivät välttämättä ole pelkästään positiivinen asia, varsinkaan nuoren koiran kohdalla. Lajissa / lajeissa menestyminen on tärkeämpää kuin lajien määrä. Myös yhdessä lajissa poikkeuksellisen hyvä menestyminen voi olla SuperGoldenin -tittelin arvoista. Myös jokin muu merkittävä teko jollain elämänalueella esim. huumekoira, opaskoira voi olla voiton perusteena. Pääpaino on koiran rodunomaisuudessa (rodunomainen luonne, ulkomuoto sekä harrastaminen).

Kerro, mitä olet tehnyt kultaisesi kanssa, ja mitä tuloksia mahdollisesti saavutitte.

Lähetä hakemus sähköisen lomakkeen kautta viimeistään 31.12.2019.

SuperGolden hakemus:

SuperGolden 2019

Jokaiselle lajille on oma lomakkeensa ja palkintoja haetaan vain sähköisellä lomakkeella. Mikäli hakemus ei syystä tai toisesta onnistu, yhteydenotot toivotaan osoitteeseen vuodenkoira@gmail.com ja otsikoksi laji, jota hakemus koskee. Näin viesti ohjautuu suoraan oikealle henkilölle.

Linkit eri lajien hakemuslomakkeisiin (lomakkeet ovat avoinna 1.12 - 31.12.2019 välisen ajan):

AGILITY

JALOSTUSKOIRA

Vuoden Jalostuskoira

Liitteet:

Vuoden kaunein ja vuoden kaunein veteraani pistelaskurit julkaistaan Voittajanäytelyiden jälkeen.

MS Excel -tiedostoGR-pistelaskuri_VuodenKaunein_2019.xlsx (23 kB)
Vuoden kaunein pistelaskuri
MS Excel -tiedostoGR-pistelaskuri_VuodenKauneinVeteraani_2019.xlsx (19 kB)
Vuoden kaunein veteraani pistelaskuri