Majoitus ja ruokailut

Majoitus

Leirillä voi majoittua koirien kanssa joko Lomasaaren mökeissä, omalla asuntovaunulla/-autolla tai omalla teltalla. Lomasaaren mökit ovat kaksikerroksisia hirsimökkejä, joissa on neljä 2-3 hengen  huonetta. Osa alakerran kahden hengen huoneista  on varattu yhden hengen huoneiksi. Yläkerran huoneisiin majoittuu 2-3 henkeä. Mökeissä on kaksi vessaa, kylpyhuone, sauna sekä yhdistetty olohuone-keittiö, josta on käynti järvinäköalan tarjoavalle ulkoterassille. Rappusten molemmat päät on varustettu portilla. Mökkien keittiöt ovat täysin varusteltuja ja niistä löytyvät kaikki tarvittavat kodinkoneet, astiat ja ruoanlaittovälineet.

Mökistä voi varata joko oman (1hh) tai jaetun (2hh/3hh) huoneen. Yhden hengen huoneita on vain rajallinen määrä ja ne varataan ilmoittautumisjärjestyksessä. Etusijalla ovat koko leirin ajaksi majoittuvat. Huone- ja mökkikaveritoiveita voi esittää ilmoittautumisen yhteydessä, samoin toiveem ylä- tai alakerran huoneesta.

Sähköllisiä vaunupaikkoja on rajoitetusti, telttapaikkoja on riittävästi.

 

MajoitushinnatKoko aika (ti - su)1 vrk
Mökki 1hh/hlö350€80 €
Mökki 2hh/hlö230 €60 €
- Alle 11-vuotiaat150 €35 €
Telttapaikka70 €15 €
Asuntovaunupaikka200 €45 €

 

Mökkimajoitushinnat sisältävät majoituksen ja koulutukset. Yhteen vuorokausihintaan kuuluu kaksi koulutusta. Asuntovaunulla tai teltalla majoittuville tulee lisäksi koulutuksiin osallistuvilta henkilöiltä koulutusmaksu 10 €/vrk.

 

Ruokailut

Ruokailu on järjestetty läheisessä pitoravintola Mikontalossa. Joka päivä on mahdollisuus syödä kolme ateriaa: aamiainen, lounas ja päivällinen, kaikki ateriat perinteistä kotiruokaa runsaasta noutopöydästä nautittuna.

Ilmoitathan haluamasi ruokailut jo ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautumisten mukaan pitoravintola varaa ruuat ja leiritoimikunta laatii leirimaksut. Leirille saapuessasi saat ruokailulipukkeet. Yksittäisiä ruokailulipukkeita voi ostaa myös leiritoimistosta. Muistathan ilmoittaa myös erikoisruokavaliot ja ruoka-aineallergiat ilmoittautumisen yhteydessä.

Ruokia voi valmistaa myös itse mökkien hyvin varustelluissa keittiöissä. Mökkialueella on myös grillikota, jossa voi paistaa makkaraa ym. grillattavaa.

 

RuokailuhinnatAikuinenAlle 11 v.
Aamiainen9 €5 €
Lounas10 €6 €
Päivällinen10 €6 €

Ateriapaketti (kaikki ateriat ti-su)

130 €80 €