KESÄLEIRI

Golden Ring järjestää vuosittain kaikille jäsenilleen tarkoitetun kesäleirin.

Vuonna 2019 Golden Ringin Kesäleiri järjestetään Virroilla 9.-14.7.2019!

 

Golden Ringin kesäleiri tarjoaa tänäkin vuonna kesän hauskimman viikon kaikille kultaistennoutajien omistajille! Leirin ajankohta poikkea totutusta siten, että leiri alkaa tänä kesänä tiistaina ja päättyy sunnuntaina. Leiriohjelma on kuitenkin perinteinen ja tuttu aiemmilta vuosilta: monipuolisia koulutuksia, uusia ja vanhoja tuttuja, mukavaa iltaohjelmaa ja ihan vain vapaata oleilua kauniissa Virtojen ympäristössä. Jokainen voi poimia itselleen sopivat parhaat palat leirin monipuolisesta ohjelmatarjonnasta ja nauttia leiristä haluamallaan tavalla.

 

Ajankohta

Leiri alkaa tiistai-iltana 9.7. ja päättyy sunnuntaina 14.7., jolloin on enää mökkien luovutus. Leirillä pidetään torstaina virallinen rally-tokokoe ja leirialueen lähistöllä järjestetään perjantaina myös noutajien taipumuskoe.

Päiväohjelma

Leirin päiväohjelma rakentuu aina saman rungon ympärille. Aamiaisen jälkeen alkavat aamupäiväkoulutukset n. klo 9-12. Puolen päivän jälkeen on parin tunnin lounastauko, jonka jälkeen jatkuvat iltapäiväkoulutukset n. klo 14-17. Koulutusten jälkeen iltaisin on leiriläisten yhdessäoloa, grillausta, saunomista, uimista, erilaisia leikkimielisiä kisoja, kilpailuja ja mittelöitä, karaokea sekä jokailtaiset, suorastaan legendaariset, leiriarpajaiset! Tänäkin vuonna järjestetään myös leiriläisten ikioma Leiri Match Show runsaine palkintoineen. Leiritoimisto palvelee leiriläisiä aamusta iltaan, tosin koulutusten ajan toimisto on suljettuna.

Mikäli koiramaisen ohjelman lomaan haluaa välillä vaihtelua, Marttisen perinnekylässä riittää katseltavaa kaikenikäisille. Keskisen kyläkauppa on Tuurissa on reilun puolen tunnin automatkan päässä ja Ähtärin pandatkin ovat vain n. 50 km:n päässä. Välillä voi myös ihan vain olla ja nauttia kauniista järvimaisemasta. Tarjolla on siis mukava viikko kaikenikäisille leiriläisille.

Majoitus

Leirillä voi majoittua koirien kanssa joko Lomasaaren mökeissä, omalla asuntovaunulla/-autolla tai omalla teltalla. Lomasaaren mökit ovat kaksikerroksisia hirsimökkejä, joissa on neljä 2-3 hengen  huonetta. Osa alakerran kahden hengen huoneista  on varattu yhden hengen huoneiksi. Yläkerran huoneisiin majoittuu 2-3 henkeä. Mökeissä on kaksi vessaa, kylpyhuone, sauna sekä yhdistetty olohuone-keittiö, josta on käynti järvinäköalan tarjoavalle ulkoterassille. Rappusten molemmat päät on varustettu portilla. Mökkien keittiöt ovat täysin varusteltuja ja niistä löytyvät kaikki tarvittavat kodinkoneet, astiat ja ruoanlaittovälineet.

Mökistä voi varata joko oman (1hh) tai jaetun (2hh/3hh) huoneen. Yhden hengen huoneita on vain rajallinen määrä ja ne varataan ilmoittautumisjärjestyksessä. Etusijalla ovat koko leirin ajaksi majoittuvat. Huone- ja mökkikaveritoiveita voi esittää ilmoittautumisen yhteydessä, samoin toiveen ylä- tai alakerran huoneesta.

Sähköllisiä vaunupaikkoja ja telttapaikkoja on riittävästi.

 

Ruokailut

Ruokailu on järjestetty läheisessä pitoravintola Mikontalossa. Joka päivä on mahdollisuus syödä kolme ateriaa: aamiainen, lounas ja päivällinen, kaikki runsaasta noutopöydästä.

Ruuat voi valmistaa myös itse mökkien hyvin varustelluissa keittiöissä. Mökkialueella on myös grillikota, jossa voi paistaa makkaraa ym. grillattavaa.

Lisätietoja ja hinnat Majoitus ja ruokailut -sivulta.

Koulutukset

Koulutuksia järjestetään neljänä päivänä keskiviikosta lauantaihin aamupäivisin (n. klo 10-13) ja iltapäivisin (n. klo 15-18). Samana päivänä voi siis osallistua kahteen koulutukseen. Perjantaina on vain aamupäiväkoulutus ja perjantai-iltapäivänä on ohjelmaa koiran lihashuollosta ja hieronnasta. Leiriläiset voivat mennä myös seuraamaan lähistöllä pidettävää virallista taipumuskoetta. Muina päivinä on koulutuksia kahdessa vuorossa. Mikäli leirille saapuu vain osaksi aikaa, yhteen vuorokausihintaan kuuluu kaksi koulutusta. Sunnuntaina ei ole enää koulutuksia, vaan aamupäivän aikana siivotaan mökit luovutuskuntoon.

Koulutustarjontaa on luvassa runsaasti pätevien kouluttajien toimesta. Leirin ohjelmassa on koulutusta eritasoisille koirakoille seuraavissa lajeissa: agility, nosework, näyttelykoulutus, trimmauskoulutus, junior handler, vesipelastus (vepe), rallytoko (rt), koiratanssi (kt), tottelevaisuus (toko), koiran perushallinta, taipumuskokeet (nou), metsästyskokeet (nome), nometoko, ja metsästyskoirien jäljestys (mejä).

 

Joka päivä ei ole ihan kaikkia lajeja tarjolla ja alustava koulutustarjonta selviää leirin lukujärjestyksestä. Varsinainen ilmoittautuminen koulutuksiin tapahtuu leirillä, mutta ilmoittautumisen yhteydessä kartoitetaan koulutustoiveita jo alustavasti. Tämä sen vuoksi, että osaisimme varautua sopivalla määrällä kouluttajia ja tehdä lopulliset koulutussuunnitelmat. Koirien täytyy antaa myös levätä leiriviikon aikana, joten koulutuksiin voi tulla myös vain katselemaan ja kuuntelemaan.

 

Leiriläiset voivat osallistua vapaasti kaikkiin koulutuksiin. Leirin ulkopuolisille kävijöille koulutusmaksu on 20 €/päivä. Päiväkävijöiden kannattaa varmistaa haluamansa koulutuksen ajankohta etukäteen, sillä lukujärjestykseen saattaa tulla vielä muutoksia.

 

Kouluttajat tarkentuvat vielä kevään aikana, ja tietoja päivitetään www-sivujen leiri-infoon sitä mukaa, kun koulutukset ja niiden sisällöt varmistuvat.

 

Lisätietoja koulutuksista Koulutukset -sivulta.

 

Ilmoittautuminen ja leirimaksu

Leirille voi ilmoittautua 19.4.-31.5. välisenä aikana (tai niin kauan kuin paikkoja riittää).

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisellä lomakkeella

Ilmoittautumisen yhteydessä on maksettava ilmoittautumismaksu 100 €/hlö (ei alle 12-vuotiaat), jota ei palauteta. Kuitti ilmoittautumismaksusta liitetään ilmoittautumislomakkeen mukaan.

 Ilmoittautumismaksu maksetaan tilille
Osuuspankki FI59 5710 0420 2602 34 (IBAN), OKOYFIHH (BIC/SWIFT), viite 21092


Kun kaikki ilmoittautumiset ovat saapuneet, kokoamme tiedot yhteen. Jokaiselle osanottajalle lähetetään leirikirje sekä ilmoittautumislomakkeen perusteella tehty lasku majoituksesta ja mahdollisista ruokailuista. Leirimaksuja ei vastaanoteta leiripaikalla.


Lämpimästi tervetuloa!

Oletpa uusi tai vanha leiriläinen, olet lämpimästi tervetullut mukaan leirille! Tule mukaan kouluttautumaan, puuhastelemaan, nauttimaan Suomen kesästä ja tutustumaan muihin, samanhenkisiin koiraihmisiin. Leirillä usein myös sattuu ja tapahtuu, siksi mukaan on hyvä ottaa reilusti avointa mieltä ja valita leiristä itselle sopivimmat palat.

 

Lisätietoja ja tiedustelut

Lisätietoja antavat leiriemännät Leena Leinonen 040 731 8758 (ilt.) ja Elina Virtanen 050 322 1768 (ilt.). Lisätietoa voi pyytää myös sähköpostitse: leiri@goldenring.fi

HUOM! Sähköpostilaatikko oli pääsiäisen aikaan tukossa. Mikäli et ole saanut sähköpostiisi vastausta, lähettäisitkö viestisi uudelleen? Kiitos.

Leirialue Marttisen www-sivut: http://www.marttinen.fi

Tervetuloa leirille!