KESÄLEIRI

Golden Ring kesäleiri järjestetään 30.7.- 2.8.2024

Majoitus

Leirillä voi majoittua koirien kanssa joko Lomasaaren mökeissä, omalla asuntovaunulla/-autolla tai omalla teltalla. Lomasaaren mökit ovat kaksikerroksisia hirsimökkejä, joissa on neljä 2-3 hengen  huonetta. Osa alakerran kahden hengen huoneista  on varattu yhden hengen huoneiksi. Yläkerran huoneisiin majoittuu 2-3 henkeä. Mökeissä on kaksi vessaa, kylpyhuone, sauna sekä yhdistetty olohuone-keittiö, josta on käynti järvinäköalan tarjoavalle ulkoterassille. Rappusten molemmat päät on varustettu portilla. Mökkien keittiöt ovat täysin varusteltuja ja niistä löytyvät kaikki tarvittavat kodinkoneet, astiat ja ruoanlaittovälineet.

Mökistä voi varata joko oman (1hh) tai jaetun (2hh/3hh) huoneen. Yhden hengen huoneita on vain rajallinen määrä ja ne varataan ilmoittautumisjärjestyksessä. Etusijalla ovat koko leirin ajaksi majoittuvat. Huone- ja mökkikaveritoiveita voi esittää ilmoittautumisen yhteydessä, samoin toiveen ylä- tai alakerran huoneesta.

Sähköllisiä vaunupaikkoja ja telttapaikkoja on riittävästi.

 

Ruokailut

Ruokailu on järjestetty läheisessä pitoravintola Mikontalossa. Joka päivä on mahdollisuus syödä kolme ateriaa: aamiainen, lounas ja päivällinen, kaikki runsaasta noutopöydästä.

Ruuat voi valmistaa myös itse mökkien hyvin varustelluissa keittiöissä. Mökkialueella on myös grillikota, jossa voi paistaa makkaraa ym. grillattavaa.

Koulutukset (alustava suunnitelma)

Koulutuksia järjestetään neljänä päivänä tiistai iltapäivästä perjantai aamupäivään (n. klo 10-13) ja iltapäivisin (n. klo 15-18). Samana päivänä voi siis osallistua kahteen koulutukseen. Mikäli leirille saapuu vain osaksi aikaa, koulutuksen voi ostaa kertamaksulla.

Koulutustarjontaa on luvassa runsaasti pätevien kouluttajien toimesta. Leirin ohjelmassa on koulutusta eritasoisille koirakoille mm. seuraavissa lajeissa: näyttelykoulutus, trimmauskoulutus, vesipelastus (vepe), rallytoko (rt), taipumuskokeet (nou), metsästyskokeet (nome), toko, nosework, koiratanssi ja metsästyskoirien jäljestys (mejä).

Joka päivä ei ole ihan kaikkia lajeja tarjolla ja alustava koulutustarjonta selviää leirin lukujärjestyksestä. Varsinainen ilmoittautuminen koulutuksiin tapahtuu leirillä, mutta ilmoittautumisen yhteydessä kartoitetaan koulutustoiveita jo alustavasti. Tämä sen vuoksi, että osaisimme varautua sopivalla määrällä kouluttajia ja tehdä lopulliset koulutussuunnitelmat. Koirien täytyy antaa myös levätä leiriviikon aikana, joten koulutuksiin voi tulla myös vain katselemaan ja kuuntelemaan.

Leiriläiset voivat osallistua vapaasti kaikkiin koulutuksiin. Leirin ulkopuolisille kävijöille koulutusmaksu on 30 €/koulutus ja 55 €/ kaksi koulutusta. Päiväkävijöiden kannattaa varmistaa haluamansa koulutuksen ajankohta etukäteen, sillä lukujärjestykseen saattaa tulla vielä muutoksia.

Ilmoittautuminen ja leirimaksu

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisellä lomakkeella GR kotisivuilla. Ilmoittautuminen on auki 6.5.- 14.6.2024

Leirin ennakkomaksu ilmoittautumisen yhtyedessä  100 € mökkimajoituksessa, 50 € teltta- tai asuntovaunupaikalla (ei alle 12 vuotiailta). Ilmoittautuminen on sitova. Varausmaksu palautetaan vain lääkärintodistuksella.

Ilmoittautumismaksu maksetaan tilille
Osuuspankki FI59 5710 0420 2602 34 (IBAN), OKOYFIHH (BIC/SWIFT), viite 31105

Kun kaikki ilmoittautumiset ovat saapuneet, kokoamme tiedot yhteen. Jokaiselle osanottajalle lähetetään leirikirje sekä ilmoittautumislomakkeen perusteella tehty lasku majoituksesta ja mahdollisista ruokailuista. Leirimaksuja ei vastaanoteta leiripaikalla.
 

Lämpimästi tervetuloa!

Oletpa uusi tai vanha leiriläinen, olet lämpimästi tervetullut mukaan leirille! Tule mukaan kouluttautumaan, puuhastelemaan, nauttimaan Suomen kesästä ja tutustumaan muihin, samanhenkisiin koiraihmisiin. Leirillä usein myös sattuu ja tapahtuu, siksi mukaan on hyvä ottaa reilusti avointa mieltä ja valita leiristä itselle sopivimmat palat.

 

Leirialue Marttisen www-sivut: http://www.marttinen.fi

Tervetuloa leirille!

Lisätietoja ja tiedustelut

Lisätietoa voi pyytää myös sähköpostitse: leiri@goldenring.fi, tapahtumat@goldenring.fi