Kokoustiedotteet 2020

Hallituksen kokoustiedote 7/2020

Hallitus on pitänyt kokouksen 1.6.2020. GR:n vepe-mestaruuskoe siirretään yhteistyössä Ikaalisten Seudun kennelkerhon kanssa koronarajoitteiden takia kesäkuulta 13.9.2020 päivälle. Todetaan samalla, että yhdistyksen tapahtumissa on lauantaina 12.9.2020 Suomutunturilla WT-mestaruus.

Päätettiin muuttaa yhdistyksen jäsenlomaketta niin, että jatkossa Alueyhdistyksiin liittymistä ei kysytä. Jatkossa uusi henkilöjäsen tai kasvattajan pentuejäsen liittyy vain Goldenring ry:n jäseneksi. Alueyhdistyksen jäsenyyteen tulee jokaisen tehdä oma jäsenhakemus.

Jäsenelle lähetetään kahden sähköpostilaskun jälkeen paperilasku. Jos tämä paperilasku on edelleen maksamatta 30 vkr:tta eräpäivän jälkeen, katsotaan jäsen eronneeksi. Yhdistyksen Tietosuojalauseke päivitettiin.

Luonnetoimikunta on julkaissut LT-ihanneprofiilin yhdistyksen verkkosivuilla.

Peruutetun PM-kokeen tilalla järjestetään NOME-B koe 1.8.2020 ALO-/VOI-lk ja 2.8.2020 ALO-/AVO-lk kokeet Jurvassa. GR-Toko mestaruuskokeen 18.7.2020 järjestelyt etenevät sovitusti.

Juhlavuosi 2021 kysely päättyi toukokuun lopussa ja tapahtumatyöryhmä kokoaa saamiaan ideoita ja vastauksia. Kiitos kaikille kyselyyn osallistuneille!

Hallituksen kokoustiedote 6/2020

Hallitus on pitänyt kuukausittaisen kokouksen (4.5.2020 kokous 6/2020) ajankohtaisista asioista.

Kokouksessa todettiin, että yhdistyksen varasto on siirretty onnistuneesti Lahdesta Mänttään, Vuoden koira-palkinnot ovat lähetystä vaille valmiit ja kysely GR:n juhlavuodesta on julkaistu. Vuoden koira-palkintojen lähetys viivästyi koronatilanteen vuoksi. GR:n 40 v. juhlavuoden kyselyyn voi vastata 31.5.2020 asti. Linkki kyselyyn löytyy GR:n facebook-sivuilta.

Kokouksessa käsiteltiin tämän hetkistä koronavirustilannetta ja sen vaikutusta tapahtumien järjestämiseen. 4.5.2020 Suomen Hallituksen antaman linjauksen mukaan alle 50 henkilön kokoontumiset ovat sallittuja 1.6.2020 alkaen. Tämän vuoksi GR:n hallitus on päättänyt pitää kesäkuun vepe-mestaruuskokeen järjestelyt vielä käynnissä ja odottaa mm. Suomen Kennelliiton päätöstä kesän kokeista ja järjestelyn onnistumisen koordinointia yleisen tilanteen takia yhteistyö seurankin osalta. Lappeenrannan erikoisnäyttely (1.8.2020) joudutaan perumaan.

Koronatilanteen vuoksi on myös päätetty, ettei Vuoden koira -palkintoja tulla vuodesta 2020 jakamaan laajamittaisen tapahtumien peruuntumisen vuoksi.

Rauhallista kevään jatkoa!

Hallituksen sähköpostikokous 5/2020 pidettiin 23.4.2020

Hallituksen kokoustiedote 4/2020

Poikkeustilan takia kevätkokous peruutettiin 5.4. päivältä. Vuoden koira -palkittujen palkinnot ja kunniakirjat postitetaan pääsiäisen jälkeen. Kevätkokous päätettiin järjestää erillisenä kokouksena syyskokouksen yhteydessä.

Hallitus on päättänyt siirtää yhdistyksen varastoa keskeisemmälle paikalle tapahtumiin nähden ja varaston muuttopäivä Lahdesta Mänttään sovittiin huhtikuulle.

Lisäksi yhdistyksen tarkistetut Vuoden koirat- ja rotumestaruussäännöt julkaistaan pääsiäisen jälkeen, talvisen kuvakilpailun voittajia on muistettu lahjakortilla ja pienillä tavarapalkinnoilla ja alueyhdistysten hakemat toiminta-avustukset päätettiin maksaa huhtikuun loppuun mennessä.

Yhdistyksen kotisivuilla julkaistaan kultaistennoutajien terveyskysely huhtikuussa. Kysely on osa rodun PEVISAA, jossa rotujärjestön tehtävänä on seurata kultaistennoutajien terveyden tilaa.

Poikkeustilanteen takia Kennelliitto harkitsee jo kesän yli johtuvia rajoituksia ja varaudumme tähän peruuttamalla Nuorten koirien NOME-koulutuksen 13.-14.6.2020 ja etsimällä mahdollisia vaihtoehtoisia päiviä VEPE- ja TOKO-mestaruuksiin.

Kesäleirin järjestelyt ovat isot ja koska emme voi tietää poikkeustilanteen jatkuvuuden vaikutuksesta kesän yleisötapahtumiin, päätimme peruuttaa Kesäleirin 2020 heinäkuulta.

Vaikka poikkeustilanne Suomessa onkin kutistanut yhdistyksen tapahtumat vähiin, siirretään katseet jo ensi vuoteen, kun Goldenring täyttää 40 vuotta. Juhlavuoden tapahtumista järjestetään kyselyä ja jokainen voi ehdottaa hallitukselle mukavia tapahtumia. Tämä kysely julkaistaan huhtikuussa.

Hallituksen kokoustiedote 3/2020

Jalostuksen tavoiteohjelmaan on tehty Kennelliiton pyytämiä korjauksia ja se on lähetetty uudestaan jalostustieteelliselletoimikunnalle tarkasteltavaksi.
Toiminnantarkastajille on lähetetty tilinpäätös lisätietoineen tarkastettavaksi kevätkokousta varten.
Lahjatuotteisiin päätettiin hankkia lisää muistamisia, kuten kylmälaukkuja, kesän tapahtumia silmällä pitäen.
Päätettiin selvittää maksumuurillisen digilehden vaihtoehtoa lehdelle ja lakkauttaa aikuisten koirien välitys.

Hallituksen kokoustiedote 2/2020

Hallitus kävi kokouksessa läpi yhdistyksen hallinnolliseen toimintaan liittyviä asioita ja tilinpäätöstä. Yhdistyksen kevätkokous päätettiin pitää Pirkanmaalla 5.4.2020.

Hallitus selvittää uuden varaston sijaintia keskeisemmältä paikalta tapahtumiin nähden, jotta varastosta olisi lyhyempi matkan eri tapahtumiin vuonna 2020.

Hallitukselta on kysytty kannanottoa nartun tiheään penikoittamiseen ja yhdistys päätti linjata samoin kuin Kennelliitto rekisteröintiohjeissaan.

Päätettiin tarkistaa kevään aikana Vuoden koira -säännöt.

Hallituksen kokoustiedote 1/2020

Golden Ringin hallituksen järjestäytymiskokous pidettiin torstaina 3.1. nettikokouksena.

Hallituksen järjestäytyminen

Hallituksen varapuheenjohtajaksi valittiin Joni Kohonen ja sihteeriksi Ada Pykäläniemi.

Vahvistettiin seuraavat toimihenkilöt vuodelle 2020:
Talous: Piia Serguskin
Jäsensihteeri: Annukka Ahola
Pentuvälitys: Victoria Ahlstöm
Webbari: Marika Kumpurinne-Harju

Vahvistettiin toimikunnat ja työryhmät vuodelle 2020.

Hallituksen kokousaikataulu 2020

30.12.2019 / 11.1.2020 / 3.2.2020 / 2.3.2020 / 6.4.2020 / 4.5.2020 / 1.6.2020 / (6.7.2020) / 3.8.2020 / 7.9.2020 / 5.10.2020 / 16.10.2020 / 2.11.2020 / 7.12.2020

Kevätkokous Tampereen seudulla 5.4.2020
Syyskokous marraskuussa