Päätoimittaja haussa

Kultainen Rengas – Golden Ring GR Ry toimii vapaaehtoisvoimin,

ja mukana ideoimassa ja kehittämässä yhdistyksen toimintaa on laaja joukko kultaistennoutajien kasvattajia, harrastajia ja omistajia.

Haluaisitko sinä olla yksi meistä?

Golden Ring-lehti on kultaistennoutajien rotujärjestön jäsenlehti, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa.

Lehti on näkyvin rotujärjestömme tiedotuskanava, joka tavoittaa kaikki jäsenet ja on siksi äärimmäisen tärkeä julkaisu nettisivujen ja facebook-sivuston rinnalla.

Lehden sisältö tarjoaa monipuolisen katsauksen kultaistennoutajien maailmaan. Lehti on jaettu tiedotus-, harrastus/koulutus- ja viihdeosioihin, joista vastaavat palstavastuulliset. He organisoivat, tuottavat, keräävät ja ideoivat juttuja lehteemme.

Golden Ringin lehden tavoitteena on olla sisällöltään laadukas harrastuslehti, joka tarjoaa lisäarvoa jäsenillemme säännöllisen julkaisun muodossa.

Etsimme nyt lehteemme PÄÄTOIMITTAJAA.

Päätoimittajan tärkeimpiä tehtäviä on lehden sisällön suunnittelu ja sen kehittäminen lukijoita eli jäsenistöä kiinnostavaksi kokonaisuudeksi. Päätoimittaja päättää julkaistavat jutut, miettii mistä näkökulmasta mitäkin juttua lähestytään ja myös itse tuo omia juttuideoita esille.

Päätoimittajan ominaisuuksia ovat uteliaisuus, halu etsiä ajankohtaista tietoa sekä halu kehittää lehteä jäsenistömme toiveet ja tarpeet huomioiden. Päätoimittajan tulee olla proaktiivinen ja yhteistyökykyinen tiimipelaaja, joka edistää omalla toiminnallaan rotujärjestömme kehittymistä.

Päätoimittaja tulee toimimaan hyvin läheisessä yhteistyössä lehden taittajan ja rotujärjestömme hallituksen kanssa.

Tarjoamme sinulle:

• Mahdollisuuden kehittää rotujärjestömme lehteä uudelle aikakaudelle
  • Mahdollisuuden vaikuttaa lehden sisältöön ja rakenteeseen
  • Rotujärjestömme toimihenkilön tehtävän, jossa pääset osallistumaan rotujärjestömme toimintaan lehden tekijän näkökulmasta
  • Uusia ystäviä sekä yhteistyökumppaneita
  • Kokemusta rotujärjestön lehden tekemisestä

Oletko sinä etsimämme henkilö?

Kiinnostaako sukellus kultaistennoutajien elämään?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja esittely itsestäsi rotujärjestömme puheenjohtajalle Carita Liftländerille puheenjohtaja(@)goldenring.fi. Lisätietoa tehtävästä saat Caritalta p.  040 719 1033.