NOME-VIIKONLOPPU 21.-22.4.2018

Kultaistennoutajie NOME-viikonloppu (Golden Gundog Weekend GGW) järjestetään tänä vuonna 21.-22.4. Surkeenjärven Matkailutilalla Korpilahdella Keski-Suomessa.
 

Tarkoituksena tapahtumalla on tarjota kultaisillenoutajille ”kokoontumisajot” kansainvälisellä rodunomaisella koulutuksella höystettynä.

Ohjelmassa on wt-tyyppistä koulutusta huippukouluttajien käsissä, tänä vuonna kouluttamaan saapuvat Ivan Lee Irlannista ja Filip Bollen Belgiasta. 

Koulutusta tarjotaan eri tasoryhmille, ALO, AVO ja VOI-luokan koirille. ALO-ryhmään on vaatimuksena suoritettu taipumuskoe.

Suuren kysynnän perusteella olemme päättäneet lisätä viikonlopun ohjelmaan myös alle taippari-ryhmän lauantain aamupäivään. Pääsyvaatimuksena ryhmään on ehdoton luoksetulo ja damin noutaminen. Huomatkaa, että etusija ryhmiin on koko viikonlopun majoittuvilla, joten muistakaa rastittaa kyseinen kohta imoittautuessanne.

Lisätietoja antaa Tuija Aaltonen: kanipallo@gmail.com


Ilmoittautuminen viikonloppuun päättyy 15.3.2018. Koulutuspaikkatoivomuksissa huomioidaan ensisijalla ne, jotka ovat varanneet majoituksen koko viikonlopuksi (myös asuntovaunumajoitukset huomioidaan). Koulutusten ryhmäjako tulee sähköpostilla ilmoittautuneille pian ilmoittautumisen päättymisen jälkeen. Samassa viestissä tulevat maksutiedot ja -ohjeet.

Ilmoittaudu mukaan koulutukseen:  http://goldenring.nettilomake.fi/form/5496

Majoittuminen on järjestetty omakotitaloissa, 3–5 hengen huoneissa, joihin on mahdollista ottaa myös koirat mukaan. Lisää ilmoittautumiseen mahdolliset huonekaveritoiveet. Toiveet pyrimme toteuttamaan parhaamme mukaan. Majoitus- ja ruokailuvarauksen tehtyäsi maksa ne Golden Ring ry:n tilille FI59 5710 0420 2602 34 käyttäen viitettä 10090. Lähetä arkistointitunnuksellinen kuitti maksusta osoitteeseen kanipallo@gmail.com

Majoitus ja ruokailut: http://goldenring.nettilomake.fi/form/5494

Koulutus- ja majoitus- sekä ruokailumaksut maksetaan siis erikseen. 


 

Kouluttajaesittelyt:

Ivan Lee www.irishworkinglabradors.com

Olin hyvin nuori kun sain ensimmäisen metsästyskoiran, sillä vanhemmilleni tuotiin punaisen irlanninsetterin pentu lahjaksi ristiäisissäni. Aina siitä lähtien minulla on ollut koiria.

Kasvoin maaseudulla, joten oli väistämätöntä että harratukseni liittyivät siihen kulttuuriin. Olen osallistunut kaikkeen, oli se sitten ampumista, kalastusta tai metsästystä.

Syvin intohimoni harrastukseen kuitenkin heräsi vasta kun sain ensimmäisen labradorini. Olen kouluttanut neljä Field Trial valiota ja lisäksi yksi kilpailee ylimmässä luokassa. Olen myös ollut oikeutettu kilpailemaan Irlannin noutajamestaruuksissa kymmenen kertaa.

Olen edustanut Irlantia viisi kertaa kansainvälisissä noutajatapahtumissa, ja voittanut sekä tullut toiseksi Irlannin Game and Country Fair –tapahtumassa. Vuonna 2014 olin Irlannin joukkueen kapteeni Skinner’s World Cupissa Englannissa.

Olen Irlannin Kennelklubin A-paneelin arvostelutuomari ja olen arvostellut paljon kokeita Irlannissa ja ulkomailla. Odotan todella tapahtumaanne ja siellä kouluttajana toimimista.


Filip Bollen

Aloitin noutajien koulutuksen ja niiden kanssa kilpailemisen vuonna 1985. Yhdessä veljeni Stefin ja vaimoni Lydian kanssa aloimme kasvattaa labradoreja Starcreek-nimellä ja meillä onkin useita labradoreja kotona.

Kilpailen pääosin A-kokeissa ja joskus Working Testeissä Belgiassa ja ulkomailla. Tähän päivään mennessä olen kouluttanut neljä Field Trial valiota ja edustanut Belgiaa useissa kansainvälisissä tapahtumissa. Sain myös kunnian olla ensimmäinen mannermainen ohjaaja, joka voitti A-kokeen englannissa. Tämä tapahtui omalla kasvatillani lbn Int FT CH Starcreek Zallylla. Vuonna 2003 olin mukana Belgian joukkueessa voittamassa Coupe d’Europea ja vuonna 2004 voitin semifinaalin ja finaalin European Challenge Cupin (ICC) yksilökilpailun Unkarissa. Myöhemmin voitin Belgian noutajamestaruuden kahdesti.

Olen FCI:n A-koetuomari ja olen arvostellut kokeita ympäri Eurooppaa. Olen myös Belgian labradorijärjestön hallituksen jäsen ja toimin järjestön nomejaoston puheenjohtajana. Nautin metsästyksestä ja koirieni kanssa työskentelystä niin käytännönmetsällä kuin kokeissakin. Haluan kiittää kutsusta tulla kouluttamaan kultaisianne.