MH-luonnekuvaus 8.7.2018

MH-luonnekuvaus GR kesäleirillä su 8.7.2018, Virrat

Tervetuloa Kultainen Rengas - Golden Ring GR ry:n järjestämään MH-luonnekuvaukseen Virroilla, Herraskoskella 8.7.2018.
Kuvauspaikan osoite: Herrasentie 54, Virrat

Ilmoittautuminen tapahtuu ensin sähköisellä lomakkeella ilmoittautumisaikana 3-17.6.2018. Linkki ilmoittautumislomakkeeseen:

https://goo.gl/forms/Mz4eTSNepYcvCLAr1

Ilmoittautumisajan ulkopuolella lähetettyjä ilmoittautumisia ei huomioida. Varasijoille voi ilmoittautua 7.7.2018 asti samalla lomakkeella.

Kuvaukseen on etusija GR:n jäsenten kultaisillanoutajilla. 
Osallistumismaksu on GR:n jäsenten kultaisillenoutajille 65,00 € ja muille 95,00 €. Maksu paikan vahvistumisen jälkeen. Sähköpostitse tarkemmat maksuohjeet.

Mahdolliset tiedustelut sähkökpostitse annamaija.siponkoski@gmail.com (vastaava koetoimitsija).

Osallistumisen alaikäraja on 18 kk. Yläikärajaa ei ole. Koiralta ei vaadita ennakkotaitoja, mutta se on kutsuttaessa saatava kytkettyä taluttimeen kahden (2) minuutin sisällä sitä kutsuttaessa. Pillin käyttö on sallittu koiran kutsumisessa.

MH-luonnekuvauksessa noudatetaan Kennelliiton rokotus-, tunnistusmerkintä- ja antidoping-määräyksiä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan kuvaukseen oman koiran kanssa!

Myös yleisö on tervetullut seuraamaan ja tutustumaan MH-luonnekuvaukseen! Toimihenkilöt kertovat kuvausosioista ja kuvauksen etenemisestä yleisölle sekä ohjeistavat katsojia kuvauksen aikana.


*MH-luonnekuvaus on Suomen Kennelliiton hyväksymä, virallinen koirien käyttäytymisreaktioita kuvaava testi, jossa kuvataan koiran 31 käyttäytymisreaktiota ja reaktioiden voimakkuutta kymmenessä eri testiosiossa. Muun muassa koiran leikkisyys, uteliaisuus, rohkeus ja sosiaalisuus ovat luonnekuvauksessa tarkasteltavia ominaisuuksia.*