PENTUEJÄSENTEN LIITTÄMINEN

Pennunostajat tulee liittää pentuejäseniksi viimeistään pentujen täyttäessä 4 kuukautta. Pentuejäsenet voidaan liittää jäsenrekisteriin joko suoraan sähköisen lomakkeen kautta tai toimittamalla pentuejäsenten tiedot jäsensihteerille.

Liitettävän pentuejäsenen tulee vahvistaa liittymisensä allekirjoituksellaan lomakkeelle, jonka kasvattaja toimittaa jäsensihteerille. Mikäli pennunostaja ei halua tulla liitetyksi pentuejäseneksi, lomakkeesta rastitetaan kohta "en halua liittyä" ja lomake jää kasvattajalle itselleen todisteeksi, että jäsenyyttä on tarjottu.

Tilitiedot pentuejäsenmaksua varten (eri tili kuin pentuvälitysmaksu):
10 eur /jäsen, ulkomaalaiset 20 eur/jäsen.

Kultainen Rengas - Golden Ring GR ry
tilinro FI81 5710 0420 2602 26
viite 60118

 

Liittämisohjeet sähköisellä lomakkeella

  • Täytä jokaisesta liitettävästä pentuejäsenestä Jäseneksi-sivulta jäseneksiliittymislomake. Muista täyttää kohta "Liittävän kasvattajan nimi, kennelnimi ja pentueen syntymäaika", jotta pentuejäsenyys voidaan käsitellä.
  • Liitettävän pentuejäsenen tulee vahvistaa liittymisensä allekirjoituksella. Allekirjoitukset voi kerätä kootusti samalle "pentuejäsenen liittymisvahvistus"-kaavakkeelle tai käyttämällä jokaiselle pennuostajalle omaa henkilökohtaista pentuejäsenilmoitus -kaavaketta
  • Lähetä jäsensihteerille kopio maksukuitista ja pentuejäseniksi liitettävien lomakkeesta osoitteeseen jasensihteeri (at) goldenring.fi

Liittämisohjeet jäsensihteerin kautta

  • Täytä jokaisesta pennunostajasta pentuejäsenilmoitus -lomake, jonka pennunostaja allekirjoittaa
  • Toimita täytetyt ja allekirjoituksella varustetut liittymislomakkeet sekä kopio maksukuitista jäsensihteerille jasensihteeri (at) goldenring.fi. Vain allekirjoitetut liittymispyynnöt hyväksytään.

 

Liitettävän pentuejäsenen tulee vahvistaa liittymisensä allekirjoituksellaan jommalle kummalle lomakkeelle, jonka kasvattaja toimittaa jäsensihteerille. Mikäli pennunostaja ei halua tulla liitetyksi pentuejäseneksi, lomakkeesta rastitetaan kohta "en halua liittyä" ja lomake jää kasvattajalle itselleen todisteeksi, että jäsenyyttä on tarjottu.

 

 

PDF-tiedostoPentuejäsenten_liittymisvahvistus.pdf (337 kB)
Sähköisesti ilmoitettujen pentuejäsenten kootut allekirjoitukset
PDF-tiedostopentuejasenilmoitus.pdf (394 kB)
Yksittäisen pentuejäsenen ilmoitus