AIKUISTEN KOIRIEN VÄLITYS

Golden Ring ylläpitää pentuvälityksen lisäksi myös aikuisten koirien välitystä. Aikuisten koirien välitystä hoitaa Carina Päivärinta. Tähän välityspalveluun voi ilmoittaa jo pentuiän ohittaneen, puhdasrotuisen ja rekisteröidyn kultaisennoutajan, joka etsii uutta kotia.

Aikuiset välitettävät koirat -listalta löytyvät ne aikuiset koirat, joiden omistajat ovat halunneet laittaa koirasta ilmoituksen www-sivuille. Mahdollisia muita uutta kotia etsiviä kultaisia voi kysyä Carinalta.

Carinan yhteystiedot:

Carina Päivärinta

carina (at) goldenring.fi

puh. 050 5858968 (ei tekstiviesti- eikä FB -viestitiedusteluja)

 

Uutta kotia etsivän koiran ilmoittaminen välitykseen

Ilmoitus uutta kotia etsivästä koirasta on tehtävä sähköisellä lomakkeella. Välitykseen ilmoitettavan koiran omistaja voi valita, tuleeko koiran tiedot (mm. nimi, ikä, omistajan yhteystiedot) näkyville uutta kotia etsivien listalle vai pelkästään välittäjän listalle.

Täytä koirasta välityslomake ja maksa välitysmaksu tilille OP FI59 5710 0420 2602 34 (OKOYFIHH), viitenumero 30591. Kuitti liitetään lomakkeen mukaan.

Välitysmaksu on 10€ Golden Ringin jäsenille ja 15€ ei-jäsenille.

Ilmoittaja on velvollinen ilmoittamaan Carinalle, kun koira on myyty. Kuukauden kuluttua ilmoituksen jättämisestä se poistetaan, mikäli omistaja ei erikseen ole muuta ilmoittanut.