MH-luonnekuvaus 27.-28.4.2024 Mäntsälä

Kultainen Rengas - Golden Ring GR ry, The Frisian Staby Club of Finland ja Suomen Lagottoklubi ry järjestävät yhteistyössä MH-luonnekuvauksen Mäntsälässä huhtikuun lopussa 2024.

Ajankohta: 27.-28.4.2024
Järjestäjät: Kultainen Rengas - Golden Ring GR ry, The Frisian Staby Club of Finland ja Suomen Lagottoklubi ry
Paikka: Mäntsälän koirakerhon kenttä (os. Kallolantie 220, 04600 Mäntsälä)
Kuvaajat: Heli Väätäjä ja Maiju Kautto
Testiohjaaja: Marko Talasma
Vastaava koetoimitsija: Anne Taipale (la) ja Elli Supponen (su)

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen tapahtuu tälle sivulle aukeavalla ilmoittautumislomakkeella 25.3.-7.4.2024. Ilmoittautumisajan ulkopuolella lähetettyjä ilmoittautumisia ei huomioida. Kokeeseen on etusija GR:n, FSCF:n ja Suomen Lagottoklubin jäsenten kultaisillanoutajilla, stabijhouneilla ja lagottoilla.

Varsinainen paikka tähän MH-luonnekuvaukseen, tai varallaolopaikka, vahvistetaan paikan saaneille erillisellä sähköpostilla tarkemman Virkku-ohjeistuksen sekä maksuohjeiden kera.

Varakoirakoksi ilmoittautumiset pe 26.4.2024 asti - peruutuspaikkoja voi tulla viime tingassakin esim. juoksun takia.

 

Osallistumismaksu:

Osallistumismaksu on GR:n, FSCF:n ja Suomen Lagottoklubin jäsenten kultaisillenoutajille, stabijhouneille ja lagottoille 70,00 € ja muille 90,00 €.  Maksu suoritetaan erillisten ohjeiden mukaan paikan vahvistumisen jälkeen. Samalla lähetetään ohjeet Virkkuun.

 

Tiedustelut:

Tiedustelut vain ilmoittautumisaikana 25.3.-7.4.2024 sähköpostitse elli.supponen(at)gmail.com tai puhelimitse klo 16 jälkeen, p. 040 5759 244 / Elli Supponen.

 

Osallistumisoikeus:

Osallistumisen alaikäraja on 18 kk. Yläikärajaa ei ole. Koiralta ei vaadita ennakkotaitoja, mutta se on kutsuttaessa saatava kytkettyä taluttimeen kahden (2) minuutin sisällä.

Kokeessa noudatetaan Kennelliiton rokotus-, tunnistusmerkintä- ja antidoping-määräyksiä. Juoksuiset nartut eivät saa osallistua kuvaukseen.

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan kuvaukseen oman koiran kanssa! Myös yleisö on lämpimästi tervetullut seuraamaan ja tutustumaan MH-luonnekuvaukseen!


 

Kuvat: Elli Supponen