MH-luonnekuvaus 5.-6.8.2023 Loimaa

Kultainen Rengas - Golden Ring GR ry, The Frisian Staby Club of Finland ja Suomen Lagottoklubi ry järjestävät yhteistyössä MH-luonnekuvauksen Loimaalla elokuun alussa 2023.
 

Ajankohta: 5.-6.8.2023
Järjestäjät: Kultainen Rengas - Golden Ring GR ry, The Frisian Staby Club of Finland ja Suomen Lagottoklubi ry
Paikka: Mellilän Metsästysmaja, os.  Parravahantie 70, 32300 Mellilä (Loimaa)
MH-luonnekuvaajat: Heli Väätäjä ja Anu Haapakoski
Testiohjaaja: Marko Talasma
Vastaava koetoimitsija: Mia Kataja

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen tapahtuu tälle sivulle aukeavalla ilmoittautumislomakkeella 26.6.-9.7.2023. Ilmoittautumisajan ulkopuolella lähetettyjä ilmoittautumisia ei huomioida. Kokeeseen on etusija GR:n, FSCF:n ja Suomen Lagottoklubin jäsenten kultaisillanoutajilla, stabijhouneilla ja lagotto romagnoloilla.

Varsinainen paikka tähän MH-luonnekuvaukseen, tai varallaolopaikka, vahvistetaan paikan saaneille erillisellä sähköpostilla tarkemman Virkku-ohjeistuksen sekä maksuohjeiden kera.

Varakoirakoksi ilmoittautumiset pe 4.8.2023 asti - peruutuspaikkoja voi tulla viime tingassakin esim. juoksun takia.

 

Osallistumismaksu:

Osallistumismaksu on GR:n, FSCF:n ja Suomen Lagottoklubin jäsenten kultaisillenoutajille, stabijhouneille ja lagotto romagnoloille 70,00 € ja muille 90,00 €.  Maksu suoritetaan erillisten ohjeiden mukaan paikan vahvistumisen jälkeen. Samalla lähetetään ohjeet Virkkuun.

 

Tiedustelut:

Tiedustelut ilmoittautumisaikana 26.6.-9.7.2023 sähköpostitse (miakataja(at)kultsu.net) tai puhelimitse klo 16 jälkeen, p. 045 204 9520/Mia Kataja.

 

Osallistumisoikeus:

Osallistumisen alaikäraja on 18 kk. Yläikärajaa ei ole. Koiralta ei vaadita ennakkotaitoja, mutta se on kutsuttaessa saatava kytkettyä taluttimeen kahden (2) minuutin sisällä.

Kokeessa noudatetaan Kennelliiton rokotus-, tunnistusmerkintä- ja antidoping-määräyksiä. Juoksuiset nartut eivät saa osallistua kuvaukseen.

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan kuvaukseen oman koiran kanssa!


 

Kuvat: Elli Supponen