MH-luonnekuvaus 6.-7.8.2022 Valkeakoski

Kultainen Rengas - Golden Ring GR ry ja The Frisian Staby Club of Finland järjestävät yhteistyössä MH-luonnekuvauksen Valkeakoskella elokuun alussa 2022.
 

Ajankohta: 6.-7.8.2022
Järjestäjät: Kultainen Rengas - Golden Ring GR ry ja The Frisian Staby Club of Finland
Paikka: Valkeakosken Kennelkerho, Pälkäneentie 498, 37600 Valkeakoski
MH-luonnekuvaajat: Susanne Mattas ja Anu Haapakoski
Testiohjaaja: Marko Talasma
Vastaavat koetoimitsijat: Katja Lahtinen (LA) ja Mia Kataja (SU)

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen tapahtuu tälle sivulle aukeavalla ilmoittautumislomakkeella 27.6.-10.7.2022. Ilmoittautumisajan ulkopuolella lähetettyjä ilmoittautumisia ei huomioida. Kokeeseen on etusija GR:n ja FSCF:n jäsenten kultaisillanoutajilla ja stabijhouneilla.

Varsinainen paikka tähän MH-luonnekuvaukseen, tai varallaolopaikka, vahvistetaan paikan saaneille erillisellä sähköpostilla tarkemman Virkku-ohjeistuksen sekä maksuohjeiden kera.

Varakoirakoksi ilmoittautumiset pe 5.8.2022 asti - peruutuspaikkoja voi tulla viime tingassakin esim. juoksun takia.

 

Osallistumismaksu:

Osallistumismaksu on GR:n ja FSCF:n jäsenten kultaisillenoutajille ja stabijhouneille 70,00 € ja muille 90,00 €.  Maksu suoritetaan erillisten ohjeiden mukaan paikan vahvistumisen jälkeen. Samalla lähetetään ohjeet Virkkuun.

 

Tiedustelut:

Tiedustelut ilmoittautumisaikana 27.6.-10.7.2022 sähköpostitse (miakataja(at)kultsu.net) tai puhelimitse klo 16 jälkeen, p. 045 204 9520/Mia Kataja.

 

Osallistumisoikeus:

Osallistumisen alaikäraja on 18 kk. Yläikärajaa ei ole. Koiralta ei vaadita ennakkotaitoja, mutta se on kutsuttaessa saatava kytkettyä taluttimeen kahden (2) minuutin sisällä.

Kokeessa noudatetaan Kennelliiton rokotus-, tunnistusmerkintä- ja antidoping-määräyksiä. Juoksuiset nartut eivät saa osallistua kuvaukseen.

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan kuvaukseen oman koiran kanssa!


 

Kuvat: Elli Supponen