Epävirallinen Junior Handler -kilpailu 23.11.2019 Kangasala

Kultaistennoutajien epävirallisen näyttelyn Club Show yhteydessä järjestetään epävirallinen Junior Handler -kilpailu. 

Kilpailuun saa osallistua kaikki junior handler -kilpailusta kiinnostuneet 10-17 vuotiaat nuoret omien koiriensa kanssa.

Kilpailijan ikäryhmä täyttyy sen vuoden alusta, kun hän täyttää 10/14 vuotta. Kilpailuoikeus loppuu sen vuoden alusta, kun hän täyttää 18 vuotta.

Koiran, ei tarvitse olla kultainennoutaja tai osallistua tähän epäviralliseen kultaistennoutajien Club Show -näyttelyyn kyseisenä päivänä. Junior handler -kilpailuun osallistuva nuori voi siis kilpailla oman koiransa kanssa. 

Ilmoittautumiskaavakkeen on oltava postitettu ja ilmoittautumismaksu maksettu viimeistään viimeisenä ilmoittautumispäivänä. Myöhästyneitä ilmoittautumisia ei oteta vastaan.

Tämä ilmoittautuminen on sitova. SKL-FKK:n näyttelysääntöjen (kohta 4) mukaan ilmoittautuminen näyttelyyn automaattisesti velvoittaa maksamaan ilmoittautumismaksun.

Vakuutan, että koira on rokotettu voimassa olevien määräysten mukaisesti. Sitoudun noudattamaan näyttelymaan voimassa olevia näyttelysääntöjä. Katso tarkemmat kilpailuohjeet tai lajiesittely: www.kennelliitto.fi/nuoriso/


Näyttelyyn ilmoittautumiset tulee tehdä viimeistään ma 4.11.2019 klo 23.59 mennessä. 

Ilmoittautuminen epäviralliseen Junior Handler -kilpailuun


 

ILMOITTAUTUMISLOMAKE

 

Ilmoittautuminen epäviralliseen Junior Handler -kilpailuun Kangasalla 23.11.2019 Kultaistennoutajien epävirallisen Club Show -näyttelyn yhteydessä. 

 

*

KILPAILIJAN TIEDOT

*
*
*
*

 

ILMOITTAUTUMISMAKSU JA KUITTIKOPIO:

*

Tiedoston maksimikoko on 10 Mt.


 

Ilmoittautuminen tulee tehdä 4.11.2019 klo 23.59 mennessä. Ilmoittautumismaksu tulee olla maksettu viimeisenä ilmoittautumispäivänä. Myöhästyneitä ilmoittautumisia ei oteta vastaan. Tämä ilmoittautuminen on sitova. 

Vakuutan, että koirani, jolla kilpailen Junior Handler -kilpailussa on rokotettu ja tunnistusmerkitty voimassa olevien määräysten mukaisesti. Sitoudun noudattamaan Kennelliiton voimassa olevia näyttely- ja antidopingsääntöjä sekä niitä täydentäviä ohjeita. Suostun siihen, että Kennelliitto ja rotuyhdistykset saavat julkaista koirani saaman arvostelun.

*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.