Epävirallinen Junior Handler -kilpailu 23.11.2019 Kangasala

Kultaistennoutajien epävirallisen näyttelyn Club Show yhteydessä järjestetään epävirallinen Junior Handler -kilpailu. 

Kilpailuun saa osallistua kaikki junior handler -kilpailusta kiinnostuneet 10-17 vuotiaat nuoret omien koiriensa kanssa.

Kilpailijan ikäryhmä täyttyy sen vuoden alusta, kun hän täyttää 10/14 vuotta. Kilpailuoikeus loppuu sen vuoden alusta, kun hän täyttää 18 vuotta.

Koiran, ei tarvitse olla kultainennoutaja tai osallistua tähän epäviralliseen kultaistennoutajien Club Show -näyttelyyn kyseisenä päivänä. Junior handler -kilpailuun osallistuva nuori voi siis kilpailla oman koiransa kanssa. 

Ilmoittautumiskaavakkeen on oltava postitettu ja ilmoittautumismaksu maksettu viimeistään viimeisenä ilmoittautumispäivänä. Myöhästyneitä ilmoittautumisia ei oteta vastaan.

Tämä ilmoittautuminen on sitova. SKL-FKK:n näyttelysääntöjen (kohta 4) mukaan ilmoittautuminen näyttelyyn automaattisesti velvoittaa maksamaan ilmoittautumismaksun.

Vakuutan, että koira on rokotettu voimassa olevien määräysten mukaisesti. Sitoudun noudattamaan näyttelymaan voimassa olevia näyttelysääntöjä. Katso tarkemmat kilpailuohjeet tai lajiesittely: www.kennelliitto.fi/nuoriso/


Näyttelyyn ilmoittautumiset tulee tehdä viimeistään ma 4.11.2019 klo 23.59 mennessä.