Pohjoismaiden mestaruus 2022

Kultaistennoutajien Pohjoismaiden mestaruuskilpailut 2022 – ilmoittautuminen Suomen joukkueisiin

Kultaistennoutajien PM-kisat järjestetään 30.7.2022 Finnholtissa Norjassa. Koe on voittajaluokan koirille tarkoitettu working test. Kilpailu käydään joukkuekilpailuna (3 koiraa / joukkue) ja koe on epävirallinen. Jokainen maa voi lähettää kilpailuun maksimissaan neljä joukkuetta.

Suomea edustavat joukkueet muodostetaan valinnassa tulosten perusteella. Koiran ohjaajilla ei ole mahdollisuutta vaikuttaa joukkueiden kokoonpanoihin.

  1. Joukkuevalinnassa käytetään seuraavia kriteereitä:
    • Etusijalla ovat koirakot, joilla on vähintään kaksi (2) voittajaluokan tulosta vuoden 2020-2021 NOWT kokeista painottaen 2021 tuloksia (ei startteja vaan tuloksia) ja vain tulokset huomioidaan laskennassa (VOI 0 = 0 pistettä, ei tulosta).
    • Koirakon pisteet lasketaan yhteen ja nämä ovat karsintapisteet
    • Tasapisteissä kolmas tulos ratkaisee

NOME-toimikunta esittää edustajat pisteiden perusteella hallitukselle. Lopulliset joukkueet vahvistaa Golden Ring ry:n hallitus. Joukkueisiin haluavat ilmoittautuvat sähköpostilla kyllonen.pia@gmail.com 10.5.2022 mennessä. Sähköpostissa tulee olla seuraavat tiedot: koiran virallinen nimi, ohjaajan nimi sekä tulokset, joilla joukkuepaikkaa haetaan. Valinnat tehdään toukokuun aikana ja valinnasta ilmoitetaan sähköpostilla.

Lisätietoja ilmoittautumisesta Suomen joukkueisiin: kyllonen.pia@gmail.com
Lisätietoja kilpailusta https://nordicgolden.weekly.com