TOKO MESTARUUS 9.9. MAANINKA

Mestaruuskoe järjestetään Haukkumajan kentällä lauantaina 9.9.2017. Sunnuntaina on GR:n tokotiimin koulutus ja tokotiimin valintakoe. 

Lämmintä ruokaa sekä makeaa ja suolaista evästä on tarjolla buffetista, joten varaathan käteistä mukaan. Kokeessa pidetään puolen tunnin ruokatauko.

Älä pysäköi kentälle vaan yläpihalle.

Paikalla on hyvät lenkkeilymaastot ja sisävessat ja vesipiste käytössä. Majoittujille myös suihku, sauna, jääkaappi, liesi ja uuni. (Keittiö on kokeen ajan käytössä järjestävällä yhdistyksellä ja silloin ei voi siellä omia ruokia tehdä)

Täältä löytyy tietoa koepaikasta ja ajo-ohjeet!
https://www.kpsh.net/harjoittelupaikat/

MAJOITUSTA SAATAVILLA!

Majoitusta voi varata Maaningan Haukkumajalta pe-su. Koe järjestetään Haukkumajan kentällä lauantaina. Sunnuntaina on GR:n tokotiimin koulutus ja tokotiimin valintakoe.

Majoitus kahden hengen huoneessa. Hinta 30€/yö/vuode.

Majoituskaverin saa toivoaja koirat saa ottaa huoneisiin. Jos haluat oman huoneen, niin varaathan molemmat sänkypaikat. Saapua voi perjantaina illasta klo 18 alkaen ja poistua pitää sunnuntain aikana klo 18 mennessä.

Siivoathan huoneen ja mahdolliset yhteiset tilat, jos olet niitä käyttänyt. Omat vuodevaatteet.

Majoituspaikan voi varata sähköpostilla laap(at)student.uef.fi. Paikka varmistuu vasta maksun maksamalla ja lähettämällä kuitin sähköpostiin.

Maksu: Kuopion seudun kultaiset ry
Tilille FI71 5443 0420 0411 74
Viite 2008
Hinta 30€/yö/vuode

Lisätiedot Laura Pekkarinen email: laap(at)student.uef.fi