AJANKOHTAISTA

Tiedote koskien kultaistennoutajien Pohjoismaiden Mestaruutta

Aiemmista tiedoista poiketen Norja ei ota sunnuntain yksilömestaruuskokeeseen koirakoita joukkueiden ulkopuolelta.
Tästä johtuen ilmoittautumislomake joukkuehakuun osoitteessa http://goldenring.nettilomake.fi/form/4557 on avattu uudestaan.
Eli yksilökisaan mielivien on vielä mahdollista hakea joukkuepaikkaa. Lomake sukeutuu 11.6. ja joukkueet vahvistetaan hallituksen kokouksessa 12.6.

Tervetuloa perinteiselle Golden Ringin Kesäleirille!

Tänä vuonna leiripaikkana on Golden Ringin leiriläisille uusi tuttavuus keskellä Suomea eli Tuomarniemen lomatuvat Ähtärissä Hankaveden rannalla. Leiriohjelma on kuitenkin tuttu aiemmilta vuosilta eli monipuolisesti mahdollisuuksia tutustua eri harrastuslajeihin hyvissä maastoissa pätevien kouluttajien opastamana. Leirillä pääset myös tutustumaan toisiin koiranomistajiin ja vaihtamaan niin kuulumisia kuin kokemuksiakin koiraperheiden elämästä.

Leirin päiväohjelmassa on koulutusta eritasoisille koirakoille mm. seuraavissa lajeissa: vesipelastus (vepe), rallytoko (rt), koiratanssi (kt), tottelevaisuus (toko), koiran perushallinta, taipumuskokeet (nou), metsästyskokeet (nome), näyttelykoulutus, trimmauskoulutus, junior handler ja metsästyskoirien jäljestys (mejä). Uutuuksina tänä vuonna lajivalikoimassa ovat Nome-Toko ja haulikkoammuntakurssi. Iltaohjelmaan puolestaan kuuluu arpajaisia, karaokeiltaa, leikkimielisiä kilpailuja, leiri Match Show ja tietysti saunomista.

Leirin päiväohjelmaan ei ole pakollista osallistua. Alueelta löytyy paljon vaihtoehtoista toimintaa sitä haluaville: alueella on yli 70 puu- ja pensaslajin arboretum, metsäpolku laavuineen sekä frisbeegolf-rata. Ähtärin keskustassa noin 5 km päässä sijaitsevat Eläinpuisto, Kotieläintila, Flowpark ja golfrata. Parinkymmenen minuutin ajomatkan päästä löytyy Kyläkauppa Keskinen ja huvipuisto Powerparkiinkin voi tehdä päiväreissun. Tarjolla on siis mukava viikko kaikenikäisille leiriläisille ☺

Ajankohta: Leiri alkaa sunnuntaina 9.7. ja leiri päättyy leirinäyttelyyn torstaina 13.7. klo 12

LUE LISÄÄ LEIRIN OHJELMASTA LEIRI-INFOSTA!

Lisätietoja antaa leirivastaava Leena Leinonen 040 731 8758 (ilt.) tai leiri[at]goldenring.fi 

 

Ilmoittaudu kesäleirille

Liitteet